AdvertPlus – Δηλωση Απορρητου

Αυτή η Δήλωση Απορρήτου παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς, τι κάνουμε με αυτά, πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά και με ποιον μπορεί να μοιραστούν.

Οι πληροφορίες επικοινωνίας μας (Υπεύθυνος Επεξεργασίας δεδομένων)

AdvertPlus

Φρυγίας 3

12133

Ελλάδα

Κινητό: +302130360958 Τηλέφωνο: +306985678543 εταιρικό email: setup@gdprsmart.gr

Τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα μόνο για το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται. Ο σκοπός εξαρτάται από το αν χρησιμοποιείτε μόνο την ιστοσελίδα μας ή επιπλέον τις υπηρεσίες μας. Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, πρέπει να εγγραφείτε και συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιούμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα για την παροχή της υπηρεσίας ή την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους παρόμοιους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ και των επικοινωνιών, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή άλλη νομική αιτιολόγηση.

Από το Πάροχοι υπηρεσιών επεξεργαζόμαστε και διατηρούμε προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς και περιόδους, με την ισχύουσα νομική βάση.

Σκοπός επεξεργασίας               Νομική βάση                                                            Περίοδος διατήρησης

Διαχείριση Προμηθευτών           6 (1) (γ) – Πρέπει να συμμορφωθούμε με μια        Μέχρι να λήξει η περίοδος φορολογικής ή

                                                          νομική υποχρέωση                                                   άλλης διατήρησης

Από το Επαγγελματίες Υγείας επεξεργαζόμαστε και διατηρούμε προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς

και περιόδους, με την ισχύουσα νομική βάση.

Σκοπός επεξεργασίας               Νομική βάση

Επικοινωνίες, μάρκετινγκ               6 (1) (στ) – Εμπίπτει στα νόμιμα συμφέροντά μας και πληροφορίες     (Επικοινωνίες, μάρκετινγκ και πληροφορίες)

Αρχειοθέτηση                              6 (1) (στ) – Εμπίπτει στα νόμιμα συμφέροντά μας (Επικοινωνίες, μάρκετινγκ και πληροφορίες)

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Περίοδος διατήρησης

Μέχρι να ασκηθεί το δικαίωμα της εναντίωσης

Μέχρι να ασκηθεί το δικαίωμα της εναντίωσης

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε εξαρτώνται από το εάν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες μας. Εάν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, δεν χρειάζεται να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, η μηχανή αναζήτησης μεταδίδει αυτόματα ορισμένα δεδομένα, όπως την ημερομηνία και ώρα ανάκτησης μιας από τις ιστοσελίδες μας, τον τύπο και τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σας σύστημα, την τελευταία ιστοσελίδα που επισκεφτήκατε, τα μεταδιδόμενα δεδομένα και την κατάσταση πρόσβασης. τη διεύθυνση IP σας.

Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, τα προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα για να πληρούνται οι απαιτήσεις μιας συμβατικής σχέσης που μπορεί να υπάρχει μεταξύ εσάς και του οργανισμού μας.

Συλλέγουμε:

Ονομα

Στοιχεία τηλεφωνικής επικοινωνίας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κοινωνικά δίκτυα

Αριθμός ταυτότητας

Πληροφορίες Τοποθεσίας

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τις ακόλουθες έμμεσες πηγές

Τύπος Υποκειμένου                    Τύπος προσωπικών                Όνομα έμμεσης πηγής

Δεδομένων                                     δεδομένων

Επαγγελματίες Υγείας                   Πληροφορίες Τοποθεσίας        Φαρμακευτικές εταιρείες – πελάτες

Επαγγελματίες Υγείας                   Ονομα                                            Φαρμακευτικές εταιρείες – πελάτες

Επαγγελματίες Υγείας                Στοιχεία τηλεφωνικής           Φαρμακευτικές εταιρείες – πελάτες επικοινωνίας

Επαγγελματίες Υγείας                Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο,   Φαρμακευτικές εταιρείες – πελάτες κοινωνικά δίκτυα

Με ποιον θα μπορούσαμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με σε παρόχους υπηρεσιών, άλλους Υπεύθυνους Επεξεργασίας ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, με δημόσιες αρχές. Μπορεί να μας δοθεί εντολή να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε απάντηση αιτήσεων δικαστηρίου, αστυνομικών υπηρεσιών ή άλλων ρυθμιστικών αρχών. Όπου είναι εφικτό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν προβούμε σε τέτοια αποκάλυψη και, για να προστατεύσουμε το απόρρητό σας, θα αποκαλύψουμε μόνο το ελάχιστο ποσό των πληροφοριών που χρειάζονται για τον απαιτούμενο σκοπό.

Πώς φροντίζουμε τα προσωπικά δεδομένα;

Περιορίζουμε την ποσότητα των συλλεγόμενων προσωπικών δεδομένων μόνο σε ό,τι είναι κατάλληλο για το σκοπό μας, όπως περιγράφεται παραπάνω. Περιορίζουμε, ασφαλίζουμε και ελέγχουμε όλα τα πληροφοριακά μας στοιχεία έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ζημιάς, απώλειας ή καταστροφής. είτε φυσικής είτε ηλεκτρονικής. Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα μόνο για όσο διάστημα περιγράφεται παραπάνω, για να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας ή και περισσότερο εάν απαιτείται από το νόμο. Εάν διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για ιστορικούς ή στατιστικούς σκοπούς, διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν περαιτέρω. Ενόσω βρίσκονται στην κατοχή μας, μαζί με τη βοήθειά σας, προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Πώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε. Αν κάποια από αυτές τις πληροφορίες είναι εσφαλμένη, μπορείτε να ζητήσετε να την διορθώσουμε. Εάν χρησιμοποιούμε εσφαλμένα τις πληροφορίες σας, μπορείτε να ζητήσετε να διακόψουμε τη χρήση ή ακόμα και να διαγράψουμε εντελώς τα δεδομένα σας.

Αν θέλετε να υποβάλετε αίτημα για να δείτε ποια προσωπικά σας δεδομένα διατηρούμε, μπορείτε να το υποβάλετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας μας ή εδώ.

Σε περίπτωση που έχετε προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε διαφορετικό πάροχο υπηρεσιών ή σε σας, εάν το επιθυμείτε.

Όπου μπορεί να χρειαστεί να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να την αποσύρετε. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, θα διακόψουμε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς να επηρεάσουμε τη νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει της συγκατάθεσης πριν την απόσυρσή.

Η Εποπτική Αρχή μας

Έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε οποιαδήποτε Εποπτική Αρχή. Δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της εποπτικής αρχής παρακάτω.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Λεωφ. Κηφισίας 1-3, ΤΚ 11523

Αμπελόκηποι, Αθήνα Greece contact@dpa.gr +30 210 6475 600 www.dpa.gr